Erven en erfrecht

Uw erfenis eerlijk en goed afhandelenSerie_2_Large_rectangle_336_pix_x_280_pix

Alles over Erven
Na uw dood moet er veel gebeuren. Daar heeft uw familie de handen vol aan. Bovendien spelen bij hen allerlei emoties. Uw erfenis afhandelen door een betrokken familielid of het onafhankelijke Notariskantoor Bolding kan dan veel extra gedoe wegnemen. Bovendien weet u zo zeker dat alles goed geregeld is.

Wat doet de notaris bij een erfenis bijvoorbeeld?

geld en ander bezit verdelen De notaris zorgt dat ieder krijgt wat u in uw testament hebt bepaald.
verklaring van erfrecht geven De notaris zoekt uit wie van u erft en geeft het bewijs (bijvoorbeeld aan de bank) dat die persoon recht heeft op uw erfenis.
deskundigen inschakelen Na uw dood moet de waarde van uw spullen in beeld komen en betalen uw erfgenamen belasting over de erfenis. Waar nodig schakelen we daarom deskundigen in om hen te helpen bij taxaties en belastingaangiften.

Geen kosten voor uw familie

Bovenstaande betekent dat Notariskantoor Bolding na uw dood de afwikkeling van uw erfenis in goede banen leidt. De kosten hiervoor komen uit de erfenis.

Maak het uw familie makkelijker

Er spelen nog veel meer dingen mee bij een erfenis. Lees ze in de folder Erfrecht en de informatiekaart Aangifte voor erfbelasting en schenkbelasting 2010. Bestel de folders via Notariskantoor Bolding of maak een vrijblijvende afspraak. Samen maakt u het uw familie makkelijker voor later.

Prik uw datum | Of neem direct contact op