Appartement

Appartement kopen – u staat er niet alleen voor

Of u nu een appartement in een flatgebouw koopt, een vakantiehuisje op een complex of een benedenwoning in een pand met alleen nog een bovenwoning – in al deze gevallen geldt meestal het appartementsrecht. Dat lijkt voor een deel op de regels die gelden bij het kopen van een huis. Maar bij een appartement kopen komt nog iets meer kijken.

Zo helpt Notariskantoor Bolding u bij de koop van een appartement

Uw notaris bekijkt als juridisch adviseur of de afspraken tussen u en de verkoper duidelijk zijn, hij schrijft het tijdstip op, waarop de bedenktijd van drie dagen ingaat en hij doet onderzoek voor het Inschrijven van het koopcontract bij het Kadaster.

Geen gedoe achteraf – een prettige gedachte

Door Notariskantoor Bolding onpartijdig als juridisch adviseur naar de afspraken te laten kijken, voorkomt u problemen. Ook geknoei met de datum is onmogelijk, omdat hij de tijd van de koop opschrijft. En door vooraf onderzoek te doen, kan de notaris uw contract sneller inschrijven in het Kadaster.

Wat de notaris nog meer doet

Voor het kopen van een appartement gelden verder meestal dezelfde regels als bij het kopen van een huis. Lees hier wat Notariskantoor Bolding voor het kopen van een huis voor u doet. Download verder de brochure Koop en eigendom van een appartement. Of kom gratis op gesprek bij Notariskantoor Bolding.

Prik uw datum | Of neem direct contact op